Πασάς: «Η ΑΕΛ είναι μια τεράστια ομάδα με πολύ λαό. Θέλω να παίξω με την ΑΕΛ στην Α' Εθνική»

Η ΑΕΛ ανακοίνωσε τη δεύτερή της μεταγραφή. Μετά τον Τάσο Κρητικό αποκτήθηκε και ο Γιάννης Πασάς. Είναι 34 ετών, γεννημένος τον Οκτώβρη του 1990. Αγωνίζεται στη θέση του σέντερ φορ και έχει ύψος 1.84. Τα δύο τελευταία χρόνια φόρεσε τη φανέλα της Καλαμάτας, ενώ έχει αγωνιστεί ακόμα σε Βέροια, Ηρακλή, Άρη και Κέρκυρα.

Ο Γιάννης Πασάς έδωσε συνέντευξη στον Χρήστο Ευθυμίου στο Formedia Radio 99.8 αμέσως μετά την ανακοίνωση της απόκτησής του. 


Αναλυτικά τι δήλωσε:


 Για ποιο λόγο επέλεξες να έρθεις στην ΑΕΛ, ξέχωρα του Παύλου Δερμιτζάκη που έχεις ξανά συνεργαστεί;

Καταρχάς, η προσέγγιση που είχα από τον κ.Νταβέλη και τη διοίκηση της ομάδας ήταν πολύ καλή και η ΑΕΛ είναι μια τεράστια ομάδα με πολύ λαό, που είναι πιστοί όλοι στην ομάδα. Την ακολουθούν παντού. Είναι μια ταιράστια ομάδα και είναι τιμή μου να αγωνιστώ μ' αυτή και μπροστά σε τόσο κόσμο. 

Μακάρι να πετύχουμε τον στόχο μας που είναι η άνοδος. Θεωρώ θα γίνει μια καλή δουλειά απ΄όλη τη διοίκηση, τον κόουτς. Θεωρώ θα έχουμε ένα καλό σύνολο και σίγουρα με τη βοήθεια του κόσμου και με τη φανέλα της ομάδας, η οποία είναι ταιράστια θα πετύχουμε τους στόχους μας.


Θα κάνεις διακοπές χωρίς άγχος γιατί θα ξέρεις σε ποια ομάδα θα πας. Πότε με το καλό έρχεσαι στη Λάρισα;

Ήταν καλό αυτό που έγινε και ξεμπερδέψαμε νωρίς. Δεν το σκέφτηκα και πολύ η αλήθεια είναι όπως είπα και πριν, για τους λόγους που ανέφερα. Θα με ενημερώσει ο κόουτς πότε θα ξεκινήσει η ομάδα. Ίσως θα ανέβω να κοιτάξω κάποια σπίτια. Θα είμαστε λίγο στο τρέξιμο. Σίγουρα θα ξεκουραστούμε λίγες μέρες αλλά πρέπει να τα βάλουμε όλα σε μια σειρά.


Για ποιο λόγο επέλεξες δύο χρόνια συμβόλαιο και όχι ένα;

Γιατί θέλω να παίξω με την ΑΕΛ στην Α' Εθνική, ξεκάθαρα. Θα ήταν κρίμα να κάτσω για έναν χρόνο, να πετύχουμε τον στόχο και να μην νιώσω αυτό το συναίσθημα με τόσο κόσμο, μία τέτοια ταιράστια ομάδα να αγωνιστώ στην κατηγορία που ανήκει. 

Τον κόουτς τον είχα δύο χρονιές στη Βέροια. Είναι ένας εξαιρετικός προπονητής, τον γνωρίζω πολύ καλά. Να έχουμε υγεία και ελπίζω να δώσω αυτά που πρέπει στην ομάδα. 


by Gkael

Σχόλια