Συνεχίζεται η πώληση των διαρκείας...και με δόσεις

 

Παρακαλούμε για την προσοχή σας και την τήρηση της διαδικασίας:

1. Εισιτήρια διαρκείας διατίθενται από τη Δευτέρα 1/7/24 (13:00) στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΛ για τους περσινούς κατόχους που επιθυμούν να διατηρήσουν τη θέση τους έως και το Σάββατο 6/7/24 (14:00). Παράλληλα όλοι οι φίλαθλοι μπορούν να αγοράσουν εισιτήρια διαρκείας από σήμερα σε άλλες θέσεις και από την επόμενη εβδομάδα σε όλες τις διαθέσιμες του γηπέδου, αφού θα έχει λήξει η περίοδος ανανέωσης των περσινών κατόχων.

2. Οι φετινοί κάτοχοι διαρκείας θα έχουν τις ΙΔΙΕΣ ΤΙΜΕΣ κι εξασφαλισμένη την ίδια θέση και την επόμενη σεζόν εφόσον η ΑΕΛ πετύχει τον στόχο της ανόδου στη Super League.

3. Όλα τα εισιτήρια διαρκείας θα διατίθενται στους φιλάθλους μας αμετάκλητα μέχρι και την παραμονή της έναρξης του πρωταθλήματος της SL2.

4. Γυναικεία και παιδικά εισιτήρια διαρκείας 10-15 ετών θα έχουν έκπτωση 50% σε δυτική και ανατολική κερκίδα ενώ όλα τα παιδιά έως 9 ετών θα εισέρχονται ΔΩΡΕΑΝ με τη συνοδεία ενήλικα (για τα ανήλικα παιδιά θα πρέπει να προσκομίζονται και τα απαραίτητα έγγραφα στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΛ για λόγους ταυτοποίησης και γονικής συναίνεσης).

5. ΔΩΡΕΑΝ θα εισέρχονται στο γήπεδο όλα τα ΑΜΕΑ που θα προσκομίσουν ΚΕΠΑ άνω του 67% στα γραφεία μας.

6. Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας θα μπορούν να παρακολουθήσουν όλους τους φετινούς αγώνες της ΑΕΛ εντός έδρας και συγκεκριμένα φιλικούς, κυπέλλου, πρωταθλήματος και PlayOffs.


Για πρώτη φορά φέτος, μετά και τις ηλεκτρονικές εγγραφές οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας μας θα εισέρχονται με άυλη κάρτα στις οθόνες των κινητών smartphones τους μέσω ειδικής εφαρμογής AELFC που θα δίνει μοναδικό κωδικό εισόδου για κάθε αγώνα ξεχωριστά και θα ελέγχεται με αντίστοιχη ταυτοποίηση στις εισόδους των θυρών. Παράλληλα για σπάνιες εξαιρέσεις φιλάθλων με αδυναμία στη χρήση smartphone θα δίνεται ο κωδικός σε πλαστικοποιημένη κάρτα μιας χρήσης (η χρήση της άυλης κάρτας της ΠΑΕ ΑΕΛ δεν θα έχει καμία σχέση με τη διαδικασία εισόδου που θα ισχύει φέτος για τα γήπεδα της Super League μέσω tickets.gov.gr ).



ΚΑΙ ΜΕΣΩ MORE.COM ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

https://www.more.com/sports/pae-ael-eisitiria-diarkeias-2024-1/


ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΣΕΙΣ

H παρούσα διευκόλυνση αφορά στους φιλάθλους της ανατολικής κερκίδας (θύρες από 3 μέχρι 10) και του νοτίου πέταλου (θύρες 1,2 και 23).

Η δόση και στις δύο κατηγορίες ενδιαφερομένων έχει προσδιοριστεί στο ποσό των 50 ευρώ και αφορά σε 2 δόσεις για τους κατόχους του νοτίου πέταλου και 3 δόσεις για τους κατόχους της ανατολικής κερκίδας.

Οι ημερομηνίες προσέλευσης των φιλάθλων για την πληρωμή των δόσεων των φετινών εισιτηρίων διαρκείας θα είναι απολύτως ακριβείς στον προσδιορισμό τους και θα είναι οι ακόλουθες:

A) Τετάρτη 31/7/2024

Β) Σάββατο 31/8/2024

Γ) Παρασκευή 20/9/2024

Η ΠΑΕ θα φροντίσει τόσο σε επίπεδο ωραρίου όσο και σε επίπεδο προσωπικού να καλύψει όλες τις ανάγκες που θα προκύψουν από την πιθανή αυξημένη προσέλευση των συγκεκριμένων ημερομηνιών.

Η διαδικασία αυτή έχει προσδιοριστεί να γίνει αποκλειστικά στα γραφεία της ΠΑΕ (Σκαρλάτου Σούτσου 3 στον 3ο όροφο, τηλ. 2411 803 333 & 34) και μόνο με μετρητά.

H ΠΑΕ θα εκδίδει προσωρινή απόδειξη είσπραξης για κάθε πληρωμή. Μετά την αποπληρωμή των δύο δόσεων θα υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησης όλων των φιλικών παιχνιδιών της ομάδας μας.

Εάν όμως κάποιος δεν εξοφλήσει και την τρίτη δόση του διακανονισμού τότε με δική του ευθύνη δεν θα μπορέσει να παραλάβει το εισιτήριο διαρκείας.


ΤΟ ΩΡΑΡΙΟ

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ενημερώνει ότι επεκτείνει κατά μία ώρα την εξυπηρέτηση των φιλάθλων για την αγορά εισιτηρίων διαρκείας από αύριο 16/7 στα γραφεία της Σκαρλάτου Σούτσου 3 στον 3ο όροφο:

– Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00-18:00 και Σάββατο 09:00-14:00



ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε.Λ. Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΕ Α.Ε.Λ.

Το Σωματείο της Α.Ε.Λ., όπως προανήγγειλε στα μέλη του στην πρόσφατη Γ.Σ. της 12ης Ιουλίου, στέκεται αρωγός στην προσπάθεια επανόδου της Ομάδας μας στην Σούπερ Λίγκα και κατόπιν συνεργασίας με τη Διοίκηση της ΠΑΕ ξεκινάει από αύριο Τρίτη 16-07-2024 και ώρες 10:00-14:00 και 18:00-21:00 (Δευτέρα ως Παρασκευή) από τα γραφεία του επί της οδού Φρίξου 3, 1ος όροφος, τη διάθεση εισιτηρίων διαρκείας της ΠΑΕ για όλες τις θύρες του AEL FC ARENA.
  Καλούμε τα μέλη του Σωματείου, τους γονείς των αθλητών όλων των τμημάτων μας και συνολικά τους φιλάθλους της ΑΕΛ οι οποίοι θέλουν να στηρίξουν τόσο την μεγάλη μας Ομάδα όσο και τα υπόλοιπα τμήματα-αθλήματα του Σωματείου μας να σταθούν δίπλα στην ενιαία αυτή προσπάθεια ώστε η χρονιά που έρχεται να αποτελέσει την απαρχή της εκ νέου γιγάντωσης της μίας και αδιαίρετης ΑΕΛ!

Σχόλια